2008. március 11., kedd

Pilis turistatérkép

Szkennelt turistatérkép a Pilisről.

http://pctrs.network.hu/clubpicture/1/7/5/_/175678_53747.jpg

6 megjegyzés:

  1. Ezen a Pilisnek legjobb esetben is csak kb 1/5 resze latszik... A Cartographia copyright-rol nem is beszelve.

    VálaszTörlés
  2. A netre felrakott térképek nagyrészéhez hasonlóan valóban nem teljesen legális, de az 1/5-nél valamivel nagyobb rész látszik (a keleti szélébôl hianyzik egy sáv)

    VálaszTörlés
  3. Cartographia copyright... nem hinném, hogy sokan kinyomtatgatnák netről a térképet, ahogy én sem, de a gépet meg a monitort sem húzom magam után az erdőben, hogy onnan nézegethessem, tehát nem hinném, hogy komoly veszteséget jelentene ez a scan a Cartographiának. Nekem is megvan otthon a térkép eredetiben, de jó, hogy akkor is meg tudom nézni, útvonalat tervezhetek, amikor melóból indulok a hegyekbe.

    VálaszTörlés
  4. Szeretem látni, amikor a hozzászólások eleve a negatívumokra és hiányra fókuszálnak. Ha nem tetszik a tartalom akkor nem kell megnézni, illetve tovább kell lépni. Ne feledjük, itt semmi sem kötelező Van pár millió oldal még a neten, ahol talán (bár úgy látom nehéz lesz) találsz olyan tartalmat, amibe nem lehet belekötni..

    VálaszTörlés
  5. köszönöm, hogy egyáltalán föltetted, munkával, energiával!!!

    VálaszTörlés
  6. én is megköszönöm, épp tökéletes nagyítást ad, hogy a 7végi szánkótúrát dobogókőről szentkeresztre meg tudjam tervezni. A jelzések jól kivehetőek, ...hibátlan. A térképen meg látni, hogy használt, hajtogatott, és ez arra utal, hogy sokszor forgatjátok... TÖK JÓ!!!
    Be kell szereznem nekem is egyet :)
    még1x köszi a munkát... /miKSA

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...